top of page

עכשיו את יכולה להצליח לאפות
 עוגה מעוצבת מהממת וטעימה
שמתאימה לטבעונים, צליאקים ורגישים לאגוזים
במבצע שני קורסים במחיר אחד!

מה?! העוגה הזאת טבעונית וללא גלוטן?!
אין מצב!!


התגובה הקבועה על העוגות שתביאו לאירועים
מהיום והלאה- באחריות!


להכין עוגה מעוצבת זה לא פיקניק, נכון.
זה יכול להיות עניין די מתסכל.

העוגה קורסת לך, הקצפת לא תמיד יציבה מספיק
או שהעיטוף יוצא לך גבשושי ולא חלק...

אז אני פה כדי להפוך את זה לפשוט
עם השיטה שלי כל אחת מצליחה ליצור עוגה מהממת.
הדבר המדהים הוא, שהיא גם טעימה!
ומי שאכלה כמה עוגות מעוצבות בחייה,
יודעת שזה ממש לא מובן מאליו.
 

 בשעה אחת, בשיעורים קצרים וברורים
אלמד אותך להכין עוגה מעוצבת

פרווה שמתאימה לאלרגיים לביצים, חלב ואגוזים ,
בלי לצאת מהבית

והכי חשוב - בלי להתפשר על הטעם!

זו לא סתם עוד סדנת עוגה מעוצבת... 
היא מותאמת לאופים ואופות בכל הרמות 
ומקיפה כמות אדירה של מידע, כך שגם אם זו העוגה הראשונה שלך
זו תהיה 
הצלחה!
IMG_7946.JPG
מור חשמונאי 
״ממליצה ממש ממש מכל הלב על הקורס של שחר!
מדהים שמצפייה בהדרכה מצולמת לא ארוכה מאוד אבל מלאת ידע אפשר להגיע ממצב של חובבנות מינוס באפיית עוגות להכנת עוגות יומולדת מעוצבות מהממות ומגוונות, שעד עכשיו הייתי צריכה לקנות, שגם מתאימות לאלרגים!
קיבלתי המון ידע בסיסי וכבר יישמתי אותו על כמה וכמה עוגות, והכי חשוב שאני ממש נהנית תוך כדי. ושחר תמיד זמינה  לעזור שזה בונוס ששווה זהב.
בקיצור, אחד הדברים המשתלמים והשווים שעשיתי.״

טעימה מהקורס

עכשיו במבצע שלא מפספסים
קורס עוגת גן במתנה!

עם מתכון לעוגת וניל ושוקולד ללא גלוטן

המחיר המלא לשני הקורסים הוא 1050
אבל רק לשבוע הקרוב
ב- 357 ש"ח בלבד!

בקורס עוגת גן שתקבלי היום כבונוס! אלמד אותך
- להכין  אלמנטים מדפי סוכר
- לאפות עוגה מלבנית מושלמת - גם ללא גלוטן
- ליצור זילופי קצפות מהממים וכיתוב באותיות שוקולד

בסוף הקורס הזה אתם תיצרו עוגות
מהממות וטעימות
בקלות!

ניצור שני עיצובים יחודיים, מרשימים ולא מסובכים

עיצוב בסגנון צבעי מים בשני צבעים ועיצוב בסגנון אומברה מטריף וכמובן טכניקות שונות של זילוף בצנטרים שונים

נכין קצפת מדהימה ללא חלב

כזו שהיא גם רכה ואוורירית, אך גם חלקה מבועות כך שתצא עוגה בגימור חלק מהמם! כמובן כל השלבים להרמת שכבות העוגה, ועיטוף נכון

נלמד לאפות עוגת ספוג
רכה ואוורירית

עוגת וניל וגם עוגת שוקולד, עם טיפים להכנה נכונה, לאפייה מדויקת, ואיחסון מומלץ לשמירה על טריות מקסימלית מבלי שימוש בביצים!

01

חלק ראשון

פרקי הקורס:

​נלמד את הכללים להכנת עוגה בחושה אוורירית ורכה ללא צורך בביצים:

מה תפקיד הביצה ואיך נחליף אותה נכון, באיזו טמפרטורה הכי נכון לאפות,
מתי מוסיפים את חומרי ההתפחה,
 איך לעטוף את הרינג (תבנית האפייה)
וכמובן מתכונים לעוגת שוקולד ועוגת וניל מושלמות!

איך ניתן לשדרג אותן וגם כיצד להכין כמות בלילה מדויקת לגודל התבנית שבחרנו

02

חלק שני

איך מכינים קצפת יציבה מספיק לעוגות שכבות, איזה סוגים של שמנת ניתן להקפיא,באיזו מהירות הכי נכון להקציף, איך נמנע מקצפת עם המון בועות, כיצד לאחסן את הקצפת עד לשימוש, איך עובדים עם כלי עיצוב עוגה: צנטרים, שקיות זילוף, צלחת מסתובבת, פלטה מדורגת, רינגים.. נשמע מפחיד? תגלו שזה כיף בטירוף!

03

חלק שלישי

איך לשדרג את העוגה עם מילויים מיוחדים בהכנה עצמית

ברור שאפשר לשים עוגיות אוריאו או ממרחים קנויים - אבל אני רוצה ללמד אותך להכין גנאש שוקולד מוקצף מדהים ועשיר! וקולי פירות יער חמצמץ מופלא- ונשדרג את איכות וייחודיות העוגות!

נלמד גם איך להפוך את קולי פירות היער ליציב כדי להשתמש בו כאינסרט בעוגות מוס

וגנאש השוקולד שיכול להתאים גם לעיטוף העוגה וגם כמוס לקינוחי כוסות- יהפוך להיות המתכון האהוב עליכם!

04

חלק רביעי

מפחדים מטפטופי שוקולד? אל! אני הולכת ללמד אותכם לטפטף כמו אלופים! תופתעו לגלות את הטיפים הכל כך פשוטים לגנאש טפטופים מושלם- בשוקולד מריר וגם לבן!

05

חלק חמישי

נלמד שני סגנונות עיצוב יפהפיים!

עיצוב "טאי דאי" בסגנון צבעי מים עם טפטופי שוקולד מריר, עיצוב אומברה (צבע אחד שהולך ונהיה בהיר עד לבן) עם טפטופי שוקולד לבן וזילופים בסגנון וינטג'

בואו לגלות כמה פשוט לעצב עוגה מטריפה ביופייה!

נלמד לזלף בצורות שונות ובמיקומים שונים על העוגה, לצבוע קצפת בדרך הנכונה כדי לשמור על המרקם שלה

לעטוף את העוגה נכון כדי לקבל עיטוף חלק ישר ומושלם!

וכמובן שאגלה לכם גם את סודות המטבח הכי כמוסים שלי.....
כמו איך להכין כמות בלילה שתתאים בדיוק לגודל וכמות הרינגים הנדרשים לך, מה עושים עם הקצפת שנשארת?
במה אפשר למלא את העוגה כדי ליצור עוד מרקמים וטקסטורות?
ועוד מלא טיפים ששמרתי בסוד כמוס עד היום- ממש כאן - במרחק קליק אחד 

שווי קורס עוגה מעוצבת לבדו הוא
כמחיר שתי עוגות מעוצבות-
800 ש"ח 
אבל זה לא מה שתשלמו היום!

אני רוצה לאפשר לכם ללמוד, ליצור ולפתח את היכולות שלכם
אם זה לחסוך הזמנת עוגות יקרות או ליצור הכנסה נוספת מקהל חדש וחם

ולכן הקורס במחיר נוח ונגיש - פחות משווי של עוגה מעוצבת אחת! 

רק לשבוע הקרוב במבצע מיוחד
כולל גם את קורס עוגת גן
עם מתכוני עוגות ללא גלוטן

 

 ב-359 ש"ח בלבד!

עוגות גן זה הטרנד המושלם

עוגה מלבנית שקל לחתוך להרבה אנשים, עם יחס מושלם של עוגה- גנאש שוקולד- קצפת

והקישוט שלה הוא הכי פשוט שיש - ממש כמו לצייר על דף! רק עם קצפות.
בשילוב עם אלמנטים מדפי סוכר זו יכולה להיות חגיגה של ממש!

העוגה הזו מאוד פופולרית ונרכשת במחיר של בין 180-300 שח!
אני מציעה לכם את הקורס במתנה למהלך החג בלבד ותלמדו אחת ולתמיד להכין כאלה בעצמכם! 

אם לא תהיו מרוצים תקבלו החזר מלא!

אני כל כך מאמינה בקורס הזה שאני בטוחה שתהיו מרוצים!
ובכל זאת, חשוב לי מעל הכל שתרגישו שקיבלתם ערך להשקעה 

אז אם תרגישו שהקורס והחומר הנלווה לא נותן בסיס מספיק ליצירת עוגות מהממות- תקבלו את כספכם חזרה

IMG_0763.JPEG
שיר סלעית
״מאז שיש לי את המתכון של שחר, ביחד עם ההוראות המאודדד ברורות שלה, והזמינות שלה תמיד לשאלות, 
אני לא טועה עם אף עוגה! 
לא יכולה להסביר כמה הקורס שווה את זה, הייתי קונה אותו עוד פעם 
פשוט, ברור, ומדויק כל פעם מחדש.״

אני רוצה ללמוד!

כמה רגעים והקורס אצלך ביד

IMG_0465.jpeg
תשובות שאלות נפוצות
אם לא חשוב לי שיהיה טבעוני, הקורס עדיין יועיל לי?

כמובן שכן! 
קודם כל, אני מאמינה שמעל הכל חשוב שעוגה תהיה טעימה. אז יש לך כאן הזדמנות ללמוד ליצור עוגת שכבות טעימה להפליא שמתאימה מבחינת הרכב תזונתי לכולם! אז את מרוויחה פה פעמיים. וגם אם את רוצה לעשות את העוגה חלבית, תוכלי להשתמש בטכניקות זילוף, עיטוף, קישוט, הקצפה, עבודה עם כלים ועוד - גם בעוגה חלבית או עם ביצים.

העוגות מתאימות לכל לסוגי הרגישויות למזון?

בתור מי שמוכרת עוגות כבר שנים, אני תמיד ממילצה לקולגות שלי לעולם לא לקחת אחריות על אלרגיות מסכנות חיים אלא אם הן עובדות בסביבה סטרילית לחלוטין ועוברות על כל רשימת הרכיבים של חומרי הגלם. מבחינת מרכיבי העוגה הבחושה והקצפת - הן לא מכילות מוצרי חלב, ביצים או אגוזים משום סוג. 

בנוסף בחוברת המתכונים מופיע מתכון לעוגת השוקולד ללא גלוטן.

איזה מרכיבים וכלים צריך כדי להתחיל? מה גודל ההשקעה?

מרכיבי העוגה הם הכי פשוטים וברי השגה בכל סופר. המרכיבים לקצפת גם כן זמינים בחנויות מתמחות באפיה ובנוסף ניתן להחליף ולהמיר אותם באחרים לפי הטעם והזמינות במקום מגוריכן. אם אתן לא גרות בארץ אשמח לסייע לכן במציאת תחליפים ראויים לפי מקום מגוריכן דרך המייל או קבוצת הפייסבוק של הקורס.
לגבי הכלים- אפשר להתחיל ממש מהמינימום - קלף, לקקן ושקיות זילוף! אני מדגימה איך אפשר להסתפק בהם בתור התחלה בסרטון המצורף.
בהמשך אפשר להוסיף צלחת מסתובבת, פלטה מדורגת ואולי צבעי מאכל וצנטרים. עלות שלא תעבור את ה-100 שח.

אם אני ממש לא טובה באפייה, הקורס הזה מתאים לי?

אני לגמרי מאמינה שהקורס הזה יכול לשדרג כל אחת. בין אם לא אפית מעולם ובין אם עשית כבר המון עוגות שכבות ואת רוצה ללמוד עוד טכניקה או להרחיב את הידע באפיה טבעונית. אם אפיה היא לא הצד החזק שלך, סביר שלא מיד תגיעי לתוצאות מטורפות ומהודקות אבל סוף סוף תצליחי להכין קצפת רכה ונוחה לעבודה, תצא לך עוגה לחה ואוורירית ויהיו לך מתכונים מעולים שאני מבטיחה לך שתשלפי לפחות פעם בחודש.

גילי, יבנה
״אחלה אחלה של קורס! מלמד המון בצורה מקיפה, מתכוני בסיס באמת מושלמים שחזרתי אליהם בכמה סיטואציות.. מומלץ בחום״

תלמידות משתפות

בעוגות מושלמות!

סיון, חדרה
״וואו, אני לא בטוחה שאוכל לתאר כמה הקורס עוגה מעוצבת שווה! קודם כל המתכונים סופר קלים, מובנים, *מוצלחים*! ברמה שכאילו אבא שלי, שהכי הכי בררן בעולם ונוהג להגיד ״זה טעים, אבל… מרגישים שאין בזה חמאה״ או ״מרגישים שזה טבעוני…״ כל פעם מחדש כשאני מכינה את העוגות מהשיטות והמתכונים שלמדתי בקורס, אומר ״וואו, זה כל כך אוורירי״, ״פשוט מעולה, לא מרגישים שזה טבעוני״ וכך גם שאר הסועדים מהעוגה! שחר מקסימה, חייכנית, מלווה אותך ממש בסרטון בכל התהליך בהסברים פשוטים גם למי שאין לה יותר מדי ניסיון במטבח. לא מדובר רק במתכונים וסרטון שמראה איך לממש את המתכון, אלא טיפים תוך כדי והסברים של הניואנסים הכי קטנים וחשובים כמו מהירות הקצפה שמשתנה ממכשיר למכשיר, שחר מראה בדיוק איך ובאיזו מהירות להקציף וכדומה. בקיצור, אוכל להרבות במילים וסיבות למה כדאי לרכוש, אבל במשפט אחד, לא תצטערי שרכשת את הקורס!״

במבצע מיוחד לכבוד רק לשבוע

כדי שלא תחשבי פעמיים

359 ש"ח בלבד לשני קורסים!

IMG_1642.HEIC

אז את מוכנה להתחיל לעצב עוגות טבעוניות וטעימות כמו שהן יפות?!

נעים מאוד, אני שחר קיכלר

כבר 4 שנים שאני חיה ונושמת קונדיטוריה טבעונית, 

ובין ידי נוצרו מאות רבות של עוגות מעוצבות

ההתרגשות של העוקבות והלקוחות שלי מהיצירות האכילות האלה,

והמשפט הקבוע - איך יכול להיות שזה טבעוני?!

זה הדלק שלי להמשיך ליצור, ולאחרונה גם השאיפה שלי ללמד

כמה שיותר א.נשים ליצור עוגות שהן חולמות עליהן- בעצמן!

את כל הלמידה שלי על קונדיטוריה טבעונית עשיתי בכוחות עצמי בדם ויזע
כי הידע הזה עדיין לא זמין בכל מקום ולא תמיד מוצלח. 
אחרי שני קורסים מקצועיים וחדשניים בברצלונה החלטתי שהגיע הזמן
שהידע הזה יהיה נגיש לכולם, כי קינוחים טבעוניים יכולים להיות מדהימים!

עוגת שכבות מבחינתי היא הבסיס הטוב ביותר להתחיל ממנו!
וכשאני עושה משהו אני עושה אותו ללא פשרות

ולכן אני מביאה אליך כאן קורס מצולם ממספר זוויות,
באיכות סאונד וצילום כמו בטלוויזיה, 

בשיעורים קצרים וממוקדים, בשלבים ברורים

ולא רק זה!

לקורס מצטרפות:

  • חוברת מתכונים עם הסברים מפורטים להכנה

  • קובץ אקסל להמרת כמויות הבלילה לפי גודל התבנית הנדרש

  • קבוצת פייסבוק סגורה להתייעצויות ושאלות 

  • קופון הנחה לקנייה הראשונה ברשת חנויות מוצרי אפיה

1P9A7504.jpg
bottom of page