top of page

סדנת הטארטים של ויוידה!

כי הגיע הזמן לשדרג את הקינוחים שלך!

השקעתי אין ספור שעות בסדנה שתהפוך הכנת טארטים לכיפית, בחיי!

אני יודעת שנהוג לומר שהכנת טארטים היא מסובכת-
גם להכין בצק, גם מילוי מורכב, מלא כללים לאפייה הנכונה של הבצק, הוא נקרע או מתפורר,
ואיכשהו תמיד הכל מסתבך...

אז יש כאן שלושה מתכוני טארטים
שמבוססים על בצק no fail! 
עם כל הכללים והסברים מפורטים שהופכים את התהליך לפשוט הרבה יותר, ומביאים לתוצאות מקצועיות,

מהממות וטעימות להחריד!

וגם אם הכנת בצקים פריכים כבר זורמת בדמך ואת כאן כדי למצוא פתרונות טבעוניים / פרווה / מתאימים לאלרגיים - הגעת למקום הנכון! 
מדובר בקינוחים מטריפים, שעברו מבחני טעימה של

מאות לקוחות במשך שנות הפעילות שלי,

שופרו ותוקנו לכדי מצויינות!

יש בקורס הסברים מפורטים על חומרי הגלם ועל אופן העבודה איתם, כך שגם אם מעולם לא אפית טבעוני,

בסוף הסדנה הזו את לגמרי מתחילה לעוף עם הרעיונות שלך!

IMG_5066.jpg

בסדנה נלמד להכין שלושה סוגי טארטים מושלמים

טארט גבינה אפויה

עם גנאש שוקולד מוקצף!

קלתית בצק פריך מעליה שכבת עוגת גבינה אפויה, מבוססת גבינה ויוגרט שקדים, מעליה גנאש שוקולד מריר מוקצף בזילופים מרהיבים.

טארט לימון ומרנג

קלתית בצק פריך ממולאת קרם לימון בסגנון פטיסייר, מעליה מרנג מדהים מאקוואפבה
עם כללים וטיפים להצלחה בטוחה

עוגת מספרים

כל הכמויות שקולות בגרמים כדי שייצא לכן בדיוק כמו אצלנו במטבח של ויוידה

הקורס ילמד אותך כמות אדירה של מידע החל ממתכונים יחודיים
שפותחו במשך שנים, וכמובן טכניקות עבודה מקצועיות וטיפים שלא תקבלי בשום מקום אחר!
מחיר הקורס הוא 350 ש"ח
אבל זה לא מה שתשלמי היום! 
הקורס כרגע במחיר מוזל כדי באמת שלא תחשבי פעמיים, והעלות שלו היא

220 שח בלבד!

כי זה לגמרי מגיע לך!

טארט_שוקולד.jpg
דנה, ראש העין
״טארט לימון זה הקינוח האהוב עלי!! אני פשוט מאושרת שלימדת אותי להכין אותו בגרסה טבעונית! לא תיארתי לעצמי שזה ייצא כל כך טעים! תודה לך״

אני רוצה ללמוד עכשיו!

כמה רגעים והסדנה אצלך

bottom of page