top of page

לשווק את העסק שלך זה החלק הכי קשה
אני יודעת. הייתי במקום שלך פעם

חבל שלא היה לי את הקורס הזה

הגיע הזמן שהעסק שלך יעלה על הגל!
המוצרים שלך מדהימים, את מוכשרת ונחושה

את רק צריכה להגיע לאנשים הנכונים ולהגדיל את הקהל.

בדיוק בשביל זה יצרתי את הקורס הזה!
עם 8 שיעורים דיגיטליים מעשיים ומעמיקים
שיתנו לך את הכלים להגדיל את החשיפה שלך,
לדייק את קהל היעד
ולבנות מותג חזק ברשתות החברתיות.
 

למי הקורס מתאים?

- בעלות עסקי אפייה, קונדיטוריה ואוכל בכלל

- מי שרוצה להגדיל את החשיפה שלה ברשתות

- מי שרוצה ללמוד איך ליצור תוכן שיווקי אפקטיבי

- מי שרוצה להבין איך לבדל את עצמה בשוק תחרותי

- מי שמחפשת דרך להגיע ללקוחות החדשים

מה תלמדי בקורס?

פרק 1:סקירת יסודות העסק שלך

- הגדרות עסקיות ורישוי

- בניית תפריט, בחירת ציוד וגלם

- סידור יעיל של העבודה, טופס הזמנות

- תמחור נכון של המוצרים לפי עצי מוצר

פרק 2: בניית זהות מותגית

- הבנת הסיפור שמאחורי העסק 

-בניית מותג נכונה ובידול תחרותי

- הכרת קהל היעד ואיפיון נכון

- התאמת המסרים ללקוח המושלם

פרק 3: יצירת תוכן אורגני ברשתות החברתיות

- הכרת השוני בין הרשתות החברתיות השונות

- מתן ערך לקהל העוקבים עם תוכן מדויק

- הדבר היחיד שבאמת יביא לך עוקבים חדשים הוא?...

- שילוב מסרים שיווקיים בתוכן עם ערך

פרק 4: קידום ממומן

- ניתוח כלים סטטיסטיים באינסטגרם בקלות

- שימוש בכלים אלו למען התוכן האורגני והממומן

- סימולציית קידום ממומן בטיקטוק ובאינסטגרם

- טיפים לגבי קמפיינר חיצוני - כן או לא ומתי?

1P9A8056.jpg
למה דווקא עכשיו?

הכי קל לנו להיות במקום בו נוח לנו, כורסת הנינוחות.

אבל יש לך כאן הזדמנות לגדול, ללמוד ולממש את הפוטנציאל של העסק שלך סוף סוף!

עכשיו כשהשוק תחרותי מתמיד 

הרשתות החברתיות הן ערוץ המכירות החשוב ביותר 

זו ההזדמנות שלך ללמוד איך לבלוט 

עם כלים פרקטיים שאפשר ליישם מיד

     מה מקבלות בקורס?

  • 8 שיעורים בני כ-30 דקות כל אחד שמכסים כמו עצומה של ידע שיקפיץ את העסק שלך כמה צעדים ענקיים קדימה

  • המצגות המפורטות והשיעורים יהיו זמינים לך ללא הגבלה לצפיה חוזרת

  • קבוצת וואטסאפ לתמיכה ושאלות ללא הגבלת זמן

  •  

    משימות לעבודת בית שידחפו אותך לצאת לדרך

  • קובץ אקסל עם טבלת תמחור 

  • תמיכה במייל בין המפגשים

נעמה גילה - בעלת המותג גולדפינגר
אני עוקבת אחריך תקופה ארוכה ורואה את ההתקדמות שלך ואיך שאת בונה את האינסטגרם שלך,
ומלא זמן חיפשתי מישהי שתעשה לי סדר בעיקר בראש,
איך דברים מתנהלים באמת, 
אז החלטתי לפנות אלייך כי בניגוד לכל היועצים את לגמרי עושה את זה מהשטח
ואחרי הפגישה שלנו אני יכולה להגיד שגם מכל הלב. 
אמנם לקח לי זמן אבל ממש עזרת לי להבין מה אני צריכה לעשות
ואת עדיין כתובת כשיש לי שאלות שזה כל כך לא מובן מאליו! 
תודה על הפגישה הסופר פרקטית 
והמועילה!! ❤️

בבית שלך - בזמן שלך

המצגת כולה מוקלטת מראש

את יכולה לצפות בקצב שלך

ועדיין לקבל את התמיכה שלי

בכל שלב ושלב

מתי ואיפה זה קורה

אני רוצה להרשם לקורס!

כמה רגעים ואת יוצאת לדרך

1P9A7501.jpg
תשובות לשאלות נפוצות
האם חייבים לראות הכל בבת אחת?

כמובן שלא, אפילו רצוי שלא.

ברור לי לגמרי שהחיים דינאמיים.

הכי חשוב לי שזה שתעשי את המשימות הן אלה שיקדמו אותך באמת.

האם יש צורך בידע מוקדם על רשתות חברתיות עריכה ופרסום תוכן?

אני מניחה שאת כן גוללת ברשת, גם אם את לא ממש מפרסמת בעצמך.

מבחינתי זה לגמרי נחשב ידע מוקדם!

את מסתכלת על קולגות ומתחרות, את יודעת איזה תוכן מושך אותך ומדבר אליך ולכן אני בטוחה שאת יודעת ומסוגלת להרבה יותר מכפי שאת חושבת!

אני מלמדת הכל מההתחלה ואת יכולה להיות בטוחה שלא אשאיר אותך עם שאלות ללא מענה

זה מתאים רק לעסקים בתחום הקונדיטוריה?

בגדול כן. 

אופן התמחור, ניהול ההזמנות, שירות הלקוחות, ניהול המלאי ואפילו סוג התוכן השיווקי הם תחומים שבאופן גורף מתנהלים בצורה ייחודית בתחום הקונדיטוריה, עוגות מעוצבות ואפייה בכלל.ֿ 

אני כן חושבת שזה יכול להתאים למי שמוכרת אוכל מכל סוג אבל יתכן ויהיה מידע שתצטרכי לברור מעט. 

מי שלא עוסקת בתחום המזון בכלל - אני חוששת שיהיה פחות מתאים ומבטיחה לעבוד על קורס כללי יותר מבחינת עולם התוכן בעתיד. 

אם העסק שלי ממש בתחילת הדרך זה מתאים?

גם אם עוד לא מכרת עוגה אחת וגם אם העסק שלך קיים כבר שנה או שנתיים - אני בטוחה שהוא יהיה עבורך אבן דרך משמעותית. 

עם הכלים שתקבלי ממני לתמחור, בניית לו״ז עבודה, אופן לקיחת הזמנות, בניית קהלים ויצירת תוכן - תוכלי להקים עסק חדש עם יסודות חדשים או לתקן תהליכים שהיו לך לא מדוייקים בעסק הקיים.ֿ

עינב מילוא - ספרים ואנשים

היי אהובה, רציתי להודות לך על הפגישה. 
ממש אימצתי את העקרונות שלך מאז ודברים ממש התחילו לגדול, ברמה שכבר הגיעו כמה וכמה לקוחות מהאינסטגרם וזה מכובד מאוד מבחינתי. 
הייתה לי מחשבה כבר שהלקוחות שלי לא בפלטפורמה הזו אבל זה היה קצת וויתור עצמי אז תודה שהבהרת לי את זה. 

אני חושבת שבגדול, הכי לקחתי ממך את המחויבות. גם את ההבנה שזה לוקח זמן וחשוב להתמיד אבל גם את הבחירה לעשות דברים באופן עקבי, באותם שניים-שלושה לוקיישנים ועם איזשהו עוגן עבור העוקבים והצופים. 

אינסטגרם זה ממש מדע. זה רק נראה כמו כאוס (מעניין, זה קצת כמו אפייה חח). 

בכל מקרה, תודה לך שעשית לי סדר בדבר הזה. הייתי מוותרת על הפלטפורמה הזו בלעדייך.

נעים מאוד, אני שחר כינר

בשנת 2015 פתחתי את העסק הראשון שלי - שחר מבשלת 

ובמשך 4 שנים האכלתי מאות אנשים באוכל ביתי ובריא - 

בהתחלה את הסטודנטים בטכניון, ואז את המשפחות בשכונה מסביב

בהמשך את הטבעונים בראשון לציון ואחר כך ברמת גן... 

ב- 2017 התחלתי לפרסם באופן קבוע פוסטים עם מתכונים למנות יצירתיות מהצומח

באינסטגרם ובפייסבוק, לצד העסק שהלך וגדל ונהיה צפוף מאוד לניהול בתוך הבית.

בצעד אמיץ מאוד, בשנת 2019 הפכתי לע.מ ופתחתי מעדנייה קטנה בתל אביב. 

לא הספיקה לעבור שנה והקורונה פרצה,

וכשכל המסעדות סגרו את דלתותיהן והיו בחוסר אונים מוחלט,

אני זיהיתי הזדמנות.

יצרתי מערך משלוחים מטורף שסיפק מארזי מאפים מתוקים טבעוניים

(שבזמנו היה מאוד קשה למצוא) שהגיעו לכל הארץ מחיפה ועד באר שבע
והכפלתי את המחזור שלי.

אחרי מאבקים משפטיים בנוגע לחנות אותה שכרתי, נאלצתי לפנות את הנכס

ובחודש שביעי להריון השני פתחתי מקום חדש בפלורנטין - גדול פי שלושה. 

הקורונה עוד לא הספיקה להסתיים ומבצע צבאי התחיל עם טילים על תל אביב

אבל גם שם, לא התייאשתי. 

יצרתי קשרים עם חברות הייטק ועם גופים גדולים

וסיפקתי מגשי אירוח וקייטרינג לעירייה, לאומנים כמו נגה ארז, אסף אמדורסקי ושירי מימון ולחברות הייטק.

הכנסתי וולט, תן ביס וחברות שליחויות והוספתי מוצרי מאפה פורצי דרך בקונדיטוריה הטבעונית.

סיפקתי אוכל קפוא לבתי קפה, התחלתי להעביר סדנאות פרטיות ולקבוצות
ובאמת עשיתי הכל כדי להרים את העסק למרות התקופה הלא פשוטה בארץ 
עם תינוק בן כמה שבועות איתי על הידיים.

עד שהתעייפתי. 

ובאמצע שנת 2022 סגרתי את שערי המעדנייה בתל אביב וקיבלתי משרה כמנהלת מפעל קונדיטוריה ללא גלוטן, מחוץ לעיר. 

אבל העסק שלי תמיד המשיך - בשעות אחר הצהריים, בסופי השבוע

העברתי סדנאות, הכנתי עוגות מעוצבות ומארזים מתוקים לחגים ולסופי שבוע

עד שהרגשתי מוכנה להשתחרר מהעבודה בתור שכירה ולצאת לדרך עצמאית, שוב. 

והפעם זו הייתה הדרך שנכונה לי, אני יודעת כי זה פשוט זרם בדיוק כמו שזה צריך.

היום עם עשרות אלפי עוקבים ברשתות החברתיות, יומן מלא, סדנאות שממלאות את עצמן באופן כמעט אורגני לגמרי ואהבה אמיתית לכל מה שאני עוסקת בו

אני גאה להיות במקום בו אני יכולה לקחת את כל מה שלמדתי וחוויתי בדרך

ולעזור לבעלות עסקים אחרות ללמוד ולהתפתח ואפילו ללמוד מהטעויות שלי.

 

אני מחכה כל כך לפגוש אותך בקורס ולהתחיל כבר!

חיבוק, שחר. 

1P9A8020-Edit.jpg
bottom of page