top of page
סדנאות
ואירועים מיוחדים
כאן ברחובות, אצלי במטבח, אני מעבירה סדנאות מתוקים מפנקות למי שרוצה להצליח ליצור קינוחים טבעוניים טעימים ומוצלחים והתעייף ממתכונים לעוגות שיוצאות יבשות / צמיגיות / דחוסות או פשוט לא טעימות מספיק.
הצטרפו לסדנת אפייה מתוקה או לסדנת עיצוב עוגות,
ובקרוב - סדנת שמרים!
דנה:
רציתי להגיד שממש נהנתי בסדנה והיה אפילו יותר ממה שציפיתי !! חוץ מזה שהיה כיף, למדתי ממך המון והבנתי גם את כמות ההשקעה , יצאתי עם עוגה מטורפתתת יפה וטעימה ובדיוק ליום הולדת של אבא שלי שאוהב מתוק ותמיד מטיל ספק בעוגות טבעוניות, והוא עף עליה!! כולם עפו עליה ואמרו שיצאה מדהים ויותר חשוב טעים😍
וגם הארוחת בוקר הייתה שווה את זה היה כל כך טעיםםם😅🫶🏼

- יום ו׳, 20 ביונירחובותאם החלום שלך זה ללמוד להכין עוגת שכבות צבעונית ומרשימה, עם קרמים, קצפות מזולפות ומתכונים וטכניקות מקצועיות - זה בדיוק בשבילך!
- יום ג׳, 01 ביולירחובותשלושה ימים בהם נלמד את הבסיס לעיצוב עוגות החל מהכנת עוגות הספוג ועד לזילופים וקישוטים לעוגה. כל תלמידה תצא עם תעודה, עוגת בנטו, קאפקייקס ועוגה מעוצבת
- יום ג׳, 08 ביולירחובותבמקום לבזבז שעות רבות וחומרים בדרך ליצירת עוגת קומות ישרה, יציבה, טעימה ומהממת - בואי ללמוד את כל מה שאני למדתי בדרך הקשה ביומיים בלבד. הדרך הבטוחה לעוגת קומות מדהימה מקצפת מתחילה כאן
- יום ג׳, 15 ביולירחובותעוגת ברבי עושה קאמבק! ואני אלמד אותך איך להפוך אותה למרשימה ומלאת טעם ומרקמים עם לא פחות מ-5 שכבות פנימיות! יציבה ומדוייקת והכי חשוב - יפייפיה!
- יום ד׳, 16 ביולירחובותכדי שאוכל להוציא אותך עם כלים אמיתיים להתחלת העסק שלך, ולא רק עם עוגה מהממת
- יום א׳, 20 ביולירחובותאיך לעבוד עם גנאש שוקולד מוקצף או נוזלי כדי לעטוף עוגות בצורה אסטתית ומיוחדת? בסדנה הזו תקבלי את הכלים ליצירת עוגות שוקולדיות מטריפות ויוקרתיות
הירשמי לניוזלטר!
ולא תפספסי שום דבר
bottom of page