top of page

יום ו׳, 21 ביוני

|

רחובות

יסודות האפיה הטבעונית

עולם האפיה הטבעונית מסקרן אתכם? קינוחים טבעוניים נשמעים לכם כמו משהו בלתי אפשרי? אולי בחרתם בדרך חיים טבעונית ואחרי שזרקתם כבר עשרות עוגות ותבניות עוגיות שלא צלחו התייאשתם ועברתם לתמרים? הסדנה הזו בשבילכם.

יסודות האפיה הטבעונית
יסודות האפיה הטבעונית

זמן ומיקום

21 ביוני 2024, 9:00 – 13:30

רחובות, רחובות, ישראל

פרטי האירוע

מה נלמד בסדנה

  • בצק שמרים טבעוני?! אין מצב? יש מצב! הסימנון רולז הכי ממכרים בעולם בדרך אליכם.
  • עוגיות נימוחות מלאות טעם שלא משטחות, נשארות רכות בפנים ואין להן טעם של קוקוס? כן בבקשה!
  • מפחדים מעוגות בחושות בלי ביצים? עוגה אוורירית, רכה וגבוהה בקערה אחת- אמיתי לגמרי!
  • קצפת פרווה בלי טעם של קינוחים משנות ה-80? ברור. כולל איך לזלף מהמם עם צנטרים שונים 
  • ובונוס- המתכון הסודי שלי לבראוני הטבעוני שמשגע מאות לקוחות כבר שנים

מחיר הסדנה למשתתף 380 ש"ח

ילד/ה מצטרפים- 100ש"ח

יש הנחה של 5% לנרשמים בזוג

כולל חוברת מתכונים והצטרפות לקבוצת פייסבוק להתייעצויות 

הסדנה בין השעות 9:00-13:00

לפרטים נוספים והרשמה 0549202012

שיתוף

bottom of page