top of page

תמיד חלמת להכין את הדבר הכי טוב עבור הילד שלך? 
את העוגה הכי יפה וטעימה שתהיה גם בטוחה לאכילה עבורו?
לילד שלך מגיע להנות מעוגה מיוחדת בדיוק כמו כל ילד אחר!

את יכולה להכין עוגות מעוצבות מהממות
מותאמות לכל רגישות ממש בעצמך! 

עוגות טעימות שלא רק שהן יהיו מרהיבות במראה,
הן גם מתאימות לצליאקים, ובעלי רגישויות לחלב, ביצים ואגוזים!
ואם ניסית למצוא עוגות מעוצבות לאירועים מיוחדים בעבר,
את ודאי יודעת כמה שזה לא מובן מאליו.

הילד שלך לא חייב להרגיש שונה מכולם בכל אירוע אליו הוא מגיע!
אני יודעת שהתמודדות עם רגישויות לדברים שיש
בכל עוגה שמביאים לגן או לכיתה יכולה להיות מורכבת,
ובעיקר מלווה בחששות לבריאות שלו מהצד שלך,
ובתחושות לא נעימות עבורו שמרגיש שונה משאר החברים שלו. 
 
אבל זה לא חייב להיות ככה!
אני יודעת שהכנת עוגה לבד יכולה להיות להרגיש קצת מאיימת - 

מה אם זה לא יצא מספיק יפה?
מה אם העוגה לא תהיה טעימה כמו עוגות "רגילות"?
מה אם אני אסתבך בתהליך?


אז אני פה כדי להפוך את זה לפשוט !
אני רוצה שתצליחי ליצור עוגות מעוצבות מהממות וטעימות להפליא
שמתאימות לכל רגישות,

וכדי לאפשר לך להביא לאירוע הבא עוגה שתפיל לסתות
מרוב שתהיה יפה וטעימה!


אז לראשונה בארץ, סדנת עוגה מעוצבת

פרווה שמתאימה לצליאקים ולאלרגיים לביצים, חלב ואגוזים ,
בלי לצאת מהבית

והכי חשוב - בלי להתפשר על הטעם!

זו לא סתם עוד סדנת עוגה מעוצבת... 
היא מותאמת לאופות בכל הרמות -
ומקיפה כמות אדירה של מידע, כך שגם אם זו העוגה הראשונה שלך
זו תהיה 
הצלחה!

כדי שתצליחי להכין גם עוגות מעוצבות וגם
עוגות גן מלבניות יפהפיות - 
את מקבלת 2 קורסים במחיר אחד: 
קורס עוגה מעוצבת + קורס עוגת גן במתנה!
תמונה של ילדה ועוגה.jpg
מור חשמונאי 
״ממליצה ממש ממש מכל הלב על הקורס של שחר!
מדהים שמצפייה בהדרכה מצולמת לא ארוכה מאוד אבל מלאת ידע

אפשר להגיע ממצב של חובבנות מינוס באפיית עוגות להכנת עוגות יומולדת מעוצבות מהממות ומגוונות, שעד עכשיו הייתי צריכה לקנות, שגם מתאימות לאלרגים!
קיבלתי המון ידע בסיסי וכבר יישמתי אותו על כמה וכמה עוגות, והכי חשוב שאני ממש נהנית תוך כדי. ושחר תמיד זמינה  לעזור שזה בונוס ששווה זהב.
בקיצור, אחד הדברים המשתלמים והשווים שעשיתי.״

ילדים מספרים:

טעימה מהקורס:

מהם השלבים בדרך לעוגה המעוצבת הראשונה שלך?

שלב 1

 תביני אילו מצרכים את צריכה בצורה פשוטה
בלי להסתובב סתם בסופר ובלי הצורך לקנות מכשירי אפיה מסובכים. 

שלב 2 

תלמדי איך להכין עוגה מדהימה בשעה אחת שכולםם יכולים להנות ממנה.

שלב 3 

תעצבי את העוגה איך שיתחשק לך ובצורה שהילד שלך הכי יאהב!

בסוף הקורס הזה את תיצרי עוגות
מהממות וטעימות
בקלות!

ניצור שני עיצובים יחודיים, מרשימים ולא מסובכים

עיצוב בסגנון צבעי מים בשני צבעים ועיצוב בסגנון אומברה מטריף וכמובן טכניקות שונות של זילוף בצנטרים שונים

נכין קצפת מדהימה ללא חלב

כזו שהיא גם רכה ואוורירית, אך גם חלקה מבועות כך שתצא עוגה בגימור חלק מהמם! כמובן כל השלבים להרמת שכבות העוגה, ועיטוף נכון

נלמד לאפות עוגת ספוג
רכה ואוורירית

עוגת וניל וגם עוגת שוקולד, עם טיפים להכנה נכונה, לאפייה מדויקת, ואיחסון מומלץ לשמירה על טריות מקסימלית מבלי שימוש בביצים!

קובץ אקסל להמרת כמויות הבלילה לפי גודל התבנית

  הצטרפות לקבוצת פייסבוק סגורה לשאלות והתייעצויות

קופון הנחה לקנייה הראשונה ברשת חנויות מוצרי אפיה

חוברת מתכונים עם הסברים מפורטים להכנה במתנה

וזה עוד לא הכל!

בונוסים מיוחדים למשתתפות הקורס

עוגות גן זה הטרנד המושלם

עוגה מלבנית שקל לחתוך להרבה אנשים, עם יחס מושלם של עוגה- גנאש שוקולד- קצפת

והקישוט שלה הוא הכי פשוט שיש - ממש כמו לצייר על דף! רק עם קצפות.
בשילוב עם אלמנטים מדפי סוכר זו יכולה להיות חגיגה של ממש!

אם לא תהיי מרוצה תקבלי החזר מלא!

אני כל כך מאמינה בקורס הזה שאני בטוחה שתצאי מרוצה!
ובכל זאת, חשוב לי מעל הכל שתרגישי שקיבלת ערך להשקעה שלך 

אז אם תרגישי שהקורס והחומר הנלווה לא נותן בסיס מספיק ליצירת עוגות מהממות- תקבלי את כספך בחזרה

IMG_0763.JPEG
שיר סלעית
״מאז שיש לי את המתכון של שחר, ביחד עם ההוראות המאודדד ברורות שלה, והזמינות שלה תמיד לשאלות, 
אני לא טועה עם אף עוגה! 
לא יכולה להסביר כמה הקורס שווה את זה, הייתי קונה אותו עוד פעם 
פשוט, ברור, ומדויק כל פעם מחדש.״

אני רוצה ללמוד!

כמה רגעים והקורסים אצלך ביד

IMG_0465.jpeg
תשובות שאלות נפוצות
אם לא חשוב לי שיהיה טבעוני, הקורס עדיין יועיל לי?

כמובן שכן! 
קודם כל, אני מאמינה שמעל הכל חשוב שעוגה תהיה טעימה. אז יש לך כאן הזדמנות ללמוד ליצור עוגת שכבות טעימה להפליא שמתאימה מבחינת הרכב תזונתי לכולם! אז את מרוויחה פה פעמיים. וגם אם את רוצה לעשות את העוגה חלבית, תוכלי להשתמש בטכניקות זילוף, עיטוף, קישוט, הקצפה, עבודה עם כלים ועוד - גם בעוגה חלבית או עם ביצים.

העוגות מתאימות לכל לסוגי הרגישויות למזון?

בתור מי שמוכרת עוגות כבר שנים, אני תמיד ממילצה לקולגות שלי לעולם לא לקחת אחריות על אלרגיות מסכנות חיים אלא אם הן עובדות בסביבה סטרילית לחלוטין ועוברות על כל רשימת הרכיבים של חומרי הגלם. מבחינת מרכיבי העוגה הבחושה והקצפת - הן לא מכילות מוצרי חלב, ביצים או אגוזים משום סוג. 

בנוסף בחוברת המתכונים מופיע מתכון לעוגת השוקולד ללא גלוטן.

איזה מרכיבים וכלים צריך כדי להתחיל? מה גודל ההשקעה?

מרכיבי העוגה הם הכי פשוטים וברי השגה בכל סופר. המרכיבים לקצפת גם כן זמינים בחנויות מתמחות באפיה ובנוסף ניתן להחליף ולהמיר אותם באחרים לפי הטעם והזמינות במקום מגוריכן. אם אתן לא גרות בארץ אשמח לסייע לכן במציאת תחליפים ראויים לפי מקום מגוריכן דרך המייל או קבוצת הפייסבוק של הקורס.
לגבי הכלים- אפשר להתחיל ממש מהמינימום - קלף, לקקן ושקיות זילוף! אני מדגימה איך אפשר להסתפק בהם בתור התחלה בסרטון המצורף.
בהמשך אפשר להוסיף צלחת מסתובבת, פלטה מדורגת ואולי צבעי מאכל וצנטרים. עלות שלא תעבור את ה-100 שח.

אם אני ממש לא טובה באפייה, הקורס הזה מתאים לי?

אני לגמרי מאמינה שהקורס הזה יכול לשדרג כל אחת. בין אם לא אפית מעולם ובין אם עשית כבר המון עוגות שכבות ואת רוצה ללמוד עוד טכניקה או להרחיב את הידע באפיה טבעונית. אם אפיה היא לא הצד החזק שלך, סביר שלא מיד תגיעי לתוצאות מטורפות ומהודקות אבל סוף סוף תצליחי להכין קצפת רכה ונוחה לעבודה, תצא לך עוגה לחה ואוורירית ויהיו לך מתכונים מעולים שאני מבטיחה לך שתשלפי לפחות פעם בחודש.

גילי, יבנה
״אחלה אחלה של קורס! מלמד המון בצורה מקיפה, מתכוני בסיס באמת מושלמים שחזרתי אליהם בכמה סיטואציות.. מומלץ בחום״

תלמידות משתפות

בעוגות מושלמות!

סיון, חדרה
״וואו, אני לא בטוחה שאוכל לתאר כמה הקורס עוגה מעוצבת שווה! קודם כל המתכונים סופר קלים, מובנים, *מוצלחים*! ברמה שכאילו אבא שלי, שהכי הכי בררן בעולם ונוהג להגיד ״זה טעים, אבל… מרגישים שאין בזה חמאה״ או ״מרגישים שזה טבעוני…״ כל פעם מחדש כשאני מכינה את העוגות מהשיטות והמתכונים שלמדתי בקורס, אומר ״וואו, זה כל כך אוורירי״, ״פשוט מעולה, לא מרגישים שזה טבעוני״ וכך גם שאר הסועדים מהעוגה! שחר מקסימה, חייכנית, מלווה אותך ממש בסרטון בכל התהליך בהסברים פשוטים גם למי שאין לה יותר מדי ניסיון במטבח. לא מדובר רק במתכונים וסרטון שמראה איך לממש את המתכון, אלא טיפים תוך כדי והסברים של הניואנסים הכי קטנים וחשובים כמו מהירות הקצפה שמשתנה ממכשיר למכשיר, שחר מראה בדיוק איך ובאיזו מהירות להקציף וכדומה. בקיצור, אוכל להרבות במילים וסיבות למה כדאי לרכוש, אבל במשפט אחד, לא תצטערי שרכשת את הקורס!״

נעים מאוד, אני שחר קיכלר

כבר 4 שנים שאני חיה ונושמת קונדיטוריה טבעונית, 

ובין ידי נוצרו מאות רבות של עוגות מעוצבות

ההתרגשות של העוקבות והלקוחות שלי מהיצירות האכילות האלה,

והמשפט הקבוע - איך יכול להיות שזה טבעוני?!

זה הדלק שלי להמשיך ליצור, ולאחרונה גם השאיפה שלי ללמד

כמה שיותר א.נשים ליצור עוגות שהן חולמות עליהן- בעצמן!

את כל הלמידה שלי על קונדיטוריה טבעונית עשיתי בכוחות עצמי בדם ויזע
כי הידע הזה עדיין לא זמין בכל מקום ולא תמיד מוצלח. 
אחרי שני קורסים מקצועיים וחדשניים בברצלונה החלטתי שהגיע הזמן
שהידע הזה יהיה נגיש לכולם, כי קינוחים טבעוניים יכולים להיות מדהימים!

עוגת שכבות מבחינתי היא הבסיס הטוב ביותר להתחיל ממנו!
וכשאני עושה משהו אני עושה אותו ללא פשרות

ולכן אני מביאה אליך כאן קורס מצולם ממספר זוויות,
באיכות סאונד וצילום כמו בטלוויזיה, 

בשיעורים קצרים וממוקדים, בשלבים ברורים:

1P9A7504.jpg
bottom of page