מתכון להצלחה
ללמוד לשווק את העסק שלך
ממישהי שעברה בדיוק את מה שאת עוברת.
הגיע הזמן שהעסק שלך יעלה על הגל!
המאפים שלך מדהימים, את מוכשרת ונחושה
את רק צריכה להגיע לאנשים הנכונים ולהגדיל את הקהל.
בדיוק בשביל זה יצרתי את הקורס הזה!
עם 3 מפגשי זום מעשיים שיתנו לך את הכלים
להגדיל את החשיפה שלך, לדייק את קהל היעד
ולבנות מותג חזק ברשתות החברתיות.
למי הקורס מתאים?
- בעלות עסקי אפייה וקונדיטוריה (וגם אוכל)
- מי שרוצה להגדיל את החשיפה שלה ברשתות
- מי שרוצה ללמוד איך ליצור תוכן שיווקי אפקטיבי
- מי שרוצה להבין איך לבדל את עצמה בשוק תחרותי
- מי שמחפשת דרך להגיע ללקוחות החדשים
מה תלמדי בקורס?
מפגש 1: יסודות העסק והכרת הקהל
- איך לבנות מותג ייחודי ובולט
- טכניקות לתמחור נכון ורווחי
- זיהוי ואפיון קהל היעד שלך
- בניית אסטרטגיה שיווקית מנצחת
מפגש 2: תוכן שיווקי ברשתות החברתיות
- יצירת תוכן מושך ומעניין
- טכניקות לצילום ועריכת סרטונים
- סודות ההצלחה באינסטגרם וטיקטוק
- בניית מערכת יחסים עם העוקבים
מפגש 3: קידום ממומן וצמיחה
- איך לקדם פוסטים בצורה חכמה
- ניהול תקציב פרסום אפקטיבי
- מדידת תוצאות והתאמות
- אסטרטגיות צמיחה מתקדמות
עכשיו כשהשוק תחרותי מתמיד
הרשתות החברתיות הן ערוץ המכירות החשוב ביותר
זו ההזדמנות שלך ללמוד איך לבלוט
עם כלים פרקטיים שאפשר ליישם מיד
מה מקבלות בקורס?
-
3 מפגשי זום חיים של שעה כל אחד + זמן לשאלות
-
מצגות מפורטות לכל שיעור
-
קבוצת וואטסאפ לתמיכה ושאלות למשך חודש שלם מתום הקורס
-
הקלטות של המפגשים
-
משימות לעבודת בית שידחפו אותך לצאת לדרך
-
קובץ אקסל עם טבלת תמחור
-
תמיכה במייל בין המפגשים
נעמה גילה - בעלת המותג גולדפינגר
אני עוקבת אחריך תקופה ארוכה ורואה את ההתקדמות שלך ואיך שאת בונה את האינסטגרם שלך,
ומלא זמן חיפשתי מישהי שתעשה לי סדר בעיקר בראש,
איך דברים מתנהלים באמת,
אז החלטתי לפנות אלייך כי בניגוד לכל היועצים את לגמרי עושה את זה מהשטח
ואחרי הפגישה שלנו אני יכולה להגיד שגם מכל הלב.
אמנם לקח לי זמן אבל ממש עזרת לי להבין מה אני צריכה לעשות
ואת עדיין כתובת כשיש לי שאלות שזה כל כך לא מובן מאליו!
תודה על הפגישה הסופר פרקטית
והמועילה!! ❤️
28.1.25
יצירת תוכן באינסטגרם וטיקטוק וקידום ממומן
3 מפגשי זום של כשעה וחצי כל אחד בין השעות 9:30-11:00
21.1.25
בניית זהות מותגית וקהל יעד
14.1.25
שיעור ראשון
צעדים ראשונים בהקמת העסק
מתי ואיפה זה קורה
תשובות לשאלות נפוצות
האם יש הקלטות למי שמפספס?
כמובן!
ברור לי לגמרי שהחיים דינאמיים וגם אם התחייבת להגיע ולהיות נוכחת זה לפעמים משתבש וחשוב לי ממש שלא תפסידי כלום!
אני כן אציין שזו לגמרי ״סדנה פעילה״ עם ניתוחי מקרה והשתתפות התלמידות כדי באמת לתת את מיטב הכלים, אז הנוכחות שלך חיונית מאוד.
האם יש צורך בידע מוקדם על רשתות חברתיות עריכה ופרסום תוכן?
אני מניחה שאת כן גוללת ברשת, גם אם את לא ממש מפרסמת בעצמך.
מבחינתי זה לגמרי נחשב ידע מוקדם!
את מסתכלת על קולגות ומתחרות, את יודעת איזה תוכן מושך אותך ומדבר אליך ולכן אני בטוחה שאת יודעת ומסוגלת להרבה יותר מכפי שאת חושבת!
אני מלמדת הכל מההתחלה ואת יכולה להיות בטוחה שלא אשאיר אותך עם שאלות ללא מענה
זה מתאים רק לעסקים בתחום הקונדיטוריה?
בגדול כן.
אופן התמחור, ניהול ההזמנות, שירות הלקוחות, ניהול המלאי ואפילו סוג התוכן השיווקי הם תחומים שבאופן גורף מתנהלים בצורה ייחודית בתחום הקונדיטוריה, עוגות מעוצבות ואפייה בכלל.ֿ
אני כן חושבת שזה יכול להתאים למי שמוכרת אוכל מכל סוג אבל יתכן ויהיה מידע שתצטרכי לברור מעט.
מי שלא עוסקת בתחום המזון בכלל - אני חוששת שיהיה פחות מתאים ומבטיחה לעבוד על קורס כללי יותר מבחינת עולם התוכן בעתיד.
אם העסק שלי ממש בתחילת הדרך זה מתאים?
גם אם עוד לא מכרת עוגה אחת וגם אם העסק שלך קיים כבר שנה או שנתיים - אני בטוחה שהוא יהיה עבורך אבן דרך משמעותית.
עם הכלים שתקבלי ממני לתמחור, בניית לו״ז עבודה, אופן לקיחת הזמנות, בניית קהלים ויצירת תוכן - תוכלי להקים עסק חדש עם יסודות חדשים או לתקן תהליכים שהיו לך לא מדוייקים בעסק הקיים.ֿ
עינב מילוא - ספרים ואנשים
היי אהובה, רציתי להודות לך על הפגישה.
ממש אימצתי את העקרונות שלך מאז ודברים ממש התחילו לגדול, ברמה שכבר הגיעו כמה וכמה לקוחות מהאינסטגרם וזה מכובד מאוד מבחינתי.
הייתה לי מחשבה כבר שהלקוחות שלי לא בפלטפורמה הזו אבל זה היה קצת וויתור עצמי אז תודה שהבהרת לי את זה.
אני חושבת שבגדול, הכי לקחתי ממך את המחויבות. גם את ההבנה שזה לוקח זמן וחשוב להתמיד אבל גם את הבחירה לעשות דברים באופן עקבי, באותם שניים-שלושה לוקיישנים ועם איזשהו עוגן עבור העוקבים והצופים.
אינסטגרם זה ממש מדע. זה רק נראה כמו כאוס (מעניין, זה קצת כמו אפייה חח).
בכל מקרה, תודה לך שעשית לי סדר בדבר הזה. הייתי מוותרת על הפלטפורמה הזו בלעדייך.
נעים מאוד, אני שחר כינר
בשנת 2015 פתחתי את העסק הראשון שלי - שחר מבשלת
ובמשך 4 שנים האכלתי מאות אנשים באוכל ביתי ובריא -
בהתחלה את הסטודנטים בטכניון, ואז את המשפחות בשכונה מסביב
בהמשך את הטבעונים בראשון לציון ואחר כך ברמת גן...
ב- 2017 התחלתי לפרסם באופן קבוע פוסטים עם מתכונים למנות יצירתיות מהצומח
באינסטגרם ובפייסבוק, לצד העסק שהלך וגדל ונהיה צפוף מאוד לניהול בתוך הבית.
בצעד אמיץ מאוד, בשנת 2019 הפכתי לע.מ ופתחתי מעדנייה קטנה בתל אביב.
לא הספיקה לעבור שנה והקורונה פרצה,
וכשכל המסעדות סגרו את דלתותיהן והיו בחוסר אונים מוחלט,
אני זיהיתי הזדמנות.
יצרתי מערך משלוחים מטורף שסיפק מארזי מאפים מתוקים טבעוניים
(שבזמנו היה מאוד קשה למצוא) שהגיעו לכל הארץ מחיפה ועד באר שבע
והכפלתי את המחזור שלי.
אחרי מאבקים משפטיים בנוגע לחנות אותה שכרתי, נאלצתי לפנות את הנכס
ובחודש שביעי להריון השני פתחתי מקום חדש בפלורנטין - גדול פי שלושה.
הקורונה עוד לא הספיקה להסתיים ומבצע צבאי התחיל עם טילים על תל אביב
אבל גם שם, לא התייאשתי.
יצרתי קשרים עם חברות הייטק ועם גופים גדולים
וסיפקתי מגשי אירוח וקייטרינג לעירייה, לאומנים כמו נגה ארז, אסף אמדורסקי ושירי מימון ולחברות הייטק.
הכנסתי וולט, תן ביס וחברות שליחויות והוספתי מוצרי מאפה פורצי דרך בקונדיטוריה הטבעונית.
סיפקתי אוכל קפוא לבתי קפה, התחלתי להעביר סדנאות פרטיות ולקבוצות
ובאמת עשיתי הכל כדי להרים את העסק למרות התקופה הלא פשוטה בארץ
עם תינוק בן כמה שבועות איתי על הידיים.
עד שהתעייפתי.
ובאמצע שנת 2022 סגרתי את שערי המעדנייה בתל אביב וקיבלתי משרה כמנהלת מפעל קונדיטוריה ללא גלוטן, מחוץ לעיר.
אבל העסק שלי תמיד המשיך - בשעות אחר הצהריים, בסופי השבוע
העברתי סדנאות, הכנתי עוגות מעוצבות ומארזים מתוקים לחגים ולסופי שבוע
עד שהרגשתי מוכנה להשתחרר מהעבודה בתור שכירה ולצאת לדרך עצמאית, שוב.
והפעם זו הייתה הדרך שנכונה לי, אני יודעת כי זה פשוט זרם בדיוק כמו שזה צריך.
היום עם עשרות אלפי עוקבים ברשתות החברתיות, יומן מלא, סדנאות שממלאות את עצמן באופן כמעט אורגני לגמרי ואהבה אמיתית לכל מה שאני עוסקת בו
אני גאה להיות במקום בו אני יכולה לקחת את כל מה שלמדתי וחוויתי בדרך
ולעזור לבעלות עסקים אחרות ללמוד ולהתפתח ואפילו ללמוד מהטעויות שלי.
אני מחכה כל כך לפגוש אותך בקורס ולהתחיל כבר!
חיבוק, שחר.